top of page

3 σεμινάρια στην Κομοτηνή

Η σχολή ελεύθερης κατάδυσης Hellas Freedivers και ο Master Instructor Κώστας Μαδούρος θα βρεθούν στην πόλη της Κομοτηνής.


  • Παρασκευή 8/3 (18:30-21:30) : Σεμινάριο αναπνοών-χαλάρωσης & βελτίωσης της άπνοιας.

Ένα από τα σπουδαιότερα θέματα για σεμινάριο που θα έχει και πρακτική εξάσκηση στην αίθουσα, με ασκήσεις που θα μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Μάθετε για τα είδη της αναπνοής που πρέπει να εφαρμόζετε πριν και μετά τη βουτιά , τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχετε την πλήρη εισπνοή, τους διαφραγματικούς, τον υπεραερισμό, πώς να χαλαρώνετε καλύτερα, και πολλές ακόμα απαραίτητες γνώσεις.

* Κόστος σεμιναρίου : 45 €


  • Σάββατο 9/3 (18:00-20:30) : Η σωστή τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης.

Μάθετε αναλυτικά το σωστό τρόπο που πρέπει να βουτάτε, με σκοπό να είστε πιο ξεκούραστοι και αποτελεσματικοί και να αποκτήσετε έτσι περισσότερο χρόνο βυθού. Στο θεωρητικό αυτό σεμινάριο θα γίνει επίσης προβολή βίντεο με επεξήγηση των πιο συνηθισμένων λαθών ώστε να τα αναγνωρίζετε σε περίπτωση που συμβούν σε εσάς ή το ζευγάρι σας.

* Κόστος σεμιναρίου : 20 €


  • Κυριακή 10/3 (18:00-20:30) : Εξισώσεις : Τεχνικές- Προβλήματα - Λύσεις

Για πρώτη φορά, θα γίνει σεμινάριο με παρουσίαση 6 τεχνικών εξίσωσης της πίεσης των αυτιών και πρακτική εξάσκησή τους στην αίθουσα. Επίσης θα γίνει αναφορά στην ανατομία του αυτιού, τη σχέση βάθους-πίεσης, τα συχνά προβλήματα που παρουσιάζονται σε νέους και έμπειρους ελεύθερους δύτες,καθώς και πολύ χρήσιμες συμβουλές για να τα αποφύγετε πριν καν δημιουργηθούν.

* Κόστος σεμιναρίου : 25€

 

** Με τη συμμετοχή σας και στα 3 σεμινάρια, το κόστος γίνεται 80 €.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : hellasfreedivers@gmail.com ή στο 6992178470 (Κώστας Μαδούρος)



bottom of page